Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Access Point
Alaplap
Antenna
Apple
Bélyegző
Billentyűzet
Biztonságtechnika
Bluetooth eszköz
CD, DVD tok és tartó
CD, DVD, Blu-ray lemez
Digitális fényképezőgép
Digitalizáló
Drón
DVD és Blu-ray író
E-book
Egér
Egéralátét
Egyéb
Elem, Akku. , Töltő
Fejhallgató, mikrofon
Fotópapír
GPS
Hálózati kártya
Hangkártya
Hangszóró
Hűtő, ventilátor
I/O eszköz
iPad
Joystick, Gamepad, Kormány
Kábel és kiegészítő
Kártyaolvasó
Kellék
Konfiguráció
Memória
Memória notebook
Memóriakártya
Merevlemez belső
Merevlemez külső
Merevlemez notebook
Merevlemez SSD
Mikroszkóp
Mobilrack
Mobiltelefon
Monitor
Multifunkciós nyomtató
Multimédia
Nagyító
NAS
Notebook
Notebook kiegészítő
Nyomtató
Papír
Pendrive - USB Flash
Presenter
Printszerver
Processzor
Projektor
Router
Scanner
Switch
Számítógép ház
Szoftver - Irodai
Szoftver - Operációs R.
Szünetmentes táp
Tablet PC
Tápegység
Táska, tok
Távcső
Távirányító
Telefon
Teleszkóp
Tintapatron
Tisztítóanyag
Toner
TV
Újság
USB hub
USB kártya
Utángyártott patron
Utángyártott toner
Videokamera
Videokártya
Világítástechnika
Vonalkódolvasó
Webkamera
mcweb_elerhetoseg
 
Vásárlási feltételek Garanciális feltételek Céginformáció

Adatvédelem
Vásárlási feltételekRendeléseket webáruházban, e-mailen, telefonon és személyesen is fogadunk. A rendeléseket 3 munkanapig tartjuk foglalásban. Az oldalon szereplő információk, árak és képek nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért, technikai problémákért nem vállalunk felelősséget.

A webáruházban megrendelt termékek kiadását kizárólag a visszaigazoláskor megadott időponttól tudjuk biztosítani! Webshopos árat csak az oldalunkon leadott rendelés esetén tudjuk érvényesíteni!


Rendelés menete

Regisztráció nem szükséges a rendeléshez. Viszont gyorsabb a többszöri rendelés leadás regisztrációval.
A kívánt termék(ek) a "Kosárba" gombbal kerül(nek) kiválasztásra. A rendelési adatok megadásához kattintson a "Rendelés"-re vagy a "Kosár"-ra. Ott ellenőrizheti és/vagy javíthatja a kiválasztott terméke(ke)t és az átvétel módját. Utána használja a "Tovább a rendelésre" gombot. A következő lapon adhatja meg a számlázási, szállítási adatokat illetve a telefonos elérhetőséget. Belépett Ügyfél esetében az előzetesen megadott adatok megjelennek, melyeket javítani és/vagy bővíteni lehet. Szükség esetén megjegyzés is rögzíthető. Az adatbeviteli hibák javítására a „Rendelés” gomb megnyomása előtt van lehetőség. Rendelés leadásához a vásárlási és garanciális feltételek elfogadása szükséges. A rendelési szándék véglegesítéséhez kattintson a "Vásárlás" gombra. Ezt követően webáruház e-mail üzenetet küld. Ez mindössze csak a vásárlási szándékot rögzíti. Nem minősül hivatalos visszaigazolásnak! Visszaigazoláshoz telefonon hívjuk vagy egy második e-mailben értesítjük. A raktáron nem szereplő termékeket - külön idő megadása híján - a visszaigazolásban megjelölt nap 16 órától tudjuk kiadni. Innentől számítva 72 óráig vehetőek át. Ez után a rendelések automatikusan törlésre kerülnek.
Az Ügyfélnek fizetési kötelezettsége keletkezik, amint a „Rendelés” gombra kattint.
Az Ügyfél a rendelés elküldésével a MagiComp Plusz Kft. ügyfelévé válik és ekkor egy távollevők közötti szerződés jön létre. A szerződés nyelve magyar. Ezen szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.
Egyes "Rendelésre" 1 vagy több nap beszerzési időre írt termék visszaigazolását 1 munkanapon belül kapjuk meg. Így ezt követően igazoljuk mi is vissza.
Üzletünkben a rendelése átvételéhez kérjük hivatkozzon a számlázási névre.

Egyes rendeléseknél (speciális beszerzés, nagyobb mennyiség stb.) előleget kérhetünk. Az ilyen előleges rendeléseknél kérjük vegye figyelembe a következőket:
Az ilyen előlegezett termék esetén a rendelés leadásakor megjelölt nap 16 órától vehetőek át. Ettől az időponttól számított 8 munkanapon belül át nem vett termékek után tárolási költséget számítunk fel, amely az áru értéke után számított 1% naptári naponta. A tárolási díj kiegyenlítéséig a termékeket visszatartjuk és/vagy a tárolási díj értékét az előlegből levonjuk. Ha a tárolási díj eléri az előleg összegét, akkor a rendelés semmisé válik. A 3 hónapon túl át nem vett termékeket tovább nem tároljuk. Az Ügyfél által megrendelt termékek utólagos lemondásakor a MagiComp Plusz Kft. jogosult a rendelés teljes értékének 10%-át bánatpénz jogcímén kiszámlázni az Ügyfél számára. Az előleg visszaadásakor az áru értékének 10%-kával csökkentett összeg jár vissza.

Egyes termékekre rendelést csak személyesen vehetünk fel. Szükség esetén ezt jelezzük Ügyfeleinknek.

Rendelést követő 2-15 napon belül minőségbiztosítási céllal küldünk egyetlen a szolgáltatásunk értékelésére felkérő emailt. Ha nem szeretné ezt megkapni, akkor természetesen regisztrációját jobb felső sarokban bejelentkezve - az Adatmódosítás alján - bármikor törölheti vagy elérhetőségeinken bármikor kérheti regisztrációja törlését.


Gépösszeállítás

Konfiguráció összeszerelése cégünktől vásárolt alkatrészekből bruttó 5.500 Ft. Egyéb esetben 6.999 Ft. Az összeszerelés ingyenes tesztelést is tartalmaz. Rendelést előleg (jellemzően 20%) befizetése mellett veszünk fel.Szervíz óradíjak

Egy óra szerviz munkadíj bruttó 6.000 Ft.
Fél óra szerviz munkadíj bruttó 3.000 Ft.
Egy óra telepítési munkadíj bruttó 3.000 Ft.Cseregarancia szolgáltatás

A cseregarancia időtartama alatt vállaljuk, hogy a garanciában beérkezett terméket (amennyiben a termékre a garanciális feltételekben foglaltak szerint garancia érvényesíthető) 5 munkanapon belül cseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, visszaadjuk a termék vásárláskor kifizetett vételárát.

A cseregarancia szolgáltatás a rendelés leadásakor, a számlázási adatok kitöltése előtt (felett) választható ki, ha a szolgáltatás elérhető az adott termékhez.Háztól-házig garancia szolgáltatás

A háztól-házig garancia időtartama alatt vállaljuk, hogy a meghibásodott, érvényes háztól-házig garanciával rendelkező termék(ek)et ingyenesen szállítjuk el, és juttatjuk vissza Önhöz.
A szállítás megrendeléséhez (amennyiben a szolgáltatás előzőleg megvásárlásra került), e-mailt kell küldenie az info@magicomp.hu címre, melyben szerepelnek a következő adatok:
- a vásárlást tartalmazó számla száma
- a vélhetően meghibásodott termék neve, típusszáma
- a tapasztalt hiba
- a csomagfelvétel helye (név, cím, e-mail, telefonszám)
- a címzett – amennyiben eltér a felvétel helyétől - (név, cím, e-mail, telefonszám)

háztól-házig garancia szolgáltatás a rendelés leadásakor, a számlázási adatok kitöltése előtt (felett) választható ki, ha a szolgáltatás elérhető a rendelésben szereplő termékek valamelyikéhez.

A szolgáltatás feltételei:
- csak „számlás” vásárlás esetén vehető igénybe
- csak bruttó 2.000 Forintot meghaladó értékű termék esetén érvényesíthető
- csak azokra a termékekre érvényesíthető, amik egy számlán szerepelnek a megvásárolt szolgáltatással, és nincsenek feltüntetve a lejjebb látható listán (mely lista a számlán is megtalálható)
- érvényessége a vásárlás napjától számított 1 év, és összesen 3 alkalommal vehető igénybe
- a szolgáltatás keretein belül csak Magyarországi címekről (-re) tudunk szállítani
- ha a háztól-házig garanciával visszajuttatott terméknél a jelzett hiba nem tapasztalható (a kompatibilitási problémák nem számítanak hibának), vagy más okból kifolyólag a visszaküldött termék nem felel meg a garanciális feltételeknek, úgy jogosultak vagyunk bruttó 3.000Ft kezelési költséget kiszámlázni a termék visszaküldésekor.
- feladáskor a termék gondos becsomagolása az ügyfél feladata, és felelőssége. A nem megfelelő csomagolásból eredő, szállítás közben bekövetkezett károkért felelősséget nem vállalunk.
- amennyiben a termék nem javítható, és egy más fajta termékre cseréljük, úgy az eredeti vásárláshoz tartozó háztól-házig garancia az új termékre nem átruházható.

Nem választható ez a szolgáltatás a következő termékcsoportokhoz:
- kábelek, adapterek
- bélyegzők
- CD,DVD,BLUE-RAY,FDD lemezek
- egéralátétek
- drónok
- elemek, akkumulátorok, powerbankok
- szünetmentes tápegységek
- festékpatronok, és festéktonerek
- videokártyák (bruttó 60.000 Ft feletti érték esetén)
- külön gyári garancialappal ellátott termékek
- szoftverek
- monitorok és televíziók
- notebookok, laptopok
- nyomtatók

Kiszállításokra vonatkozó információk

Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy a termék kiszállításakor az átvétel igazolása előtt ellenőrizzék a termék hiánytalan meglétét és állapotát. Ha sérült a csomagolás nézzék meg a csomag tartalmát és kérjenek jegyzőkönyvet.

Üzleteink közötti szállítás
Rendelés esetén üzleteink között az Ügyfél kérheti a termékek ingyenes átszállítását. Ez 1-2 munkanapot vesz igénybe és a termékek az adott nap 17 órától vehetőek át.

MagiComp kiszállítás Budapestre
Budapesten hétköznap előre egyeztetett időpontban cégünk végzi a házhozszállítást. Díja bruttó 2.999 Ft alkalmanként. Előre utalással vagy a termék(ek) átvételekor készpénzben egyenlíthető ki a számla. Raktáron lévő termék esetén munkanap a rendelés napján vagy az azt követő munkanapon történik a szállítás.


Országos kiszállítás
Országos kiszállítás esetén csak készpénzes fizetésre van mód.
Kiszállítás díjaink:

Szállítási díj előreutalás esetén

Rendelési érték

Szállítás díja csomagolással

0 - 10.000 Ft között

1.299 Ft

10.001 - 60.000 Ft között

1.399 Ft *

60.001 - 160.000 Ft között

1.699 Ft *

160.001 - 290.000 Ft között

2.949 Ft *

290.001 - 435.000 Ft között

3.582 Ft *


Szállítási díj utánvétel esetén

Rendelési érték

Szállítás díja csomagolással

0 - 10.000 Ft között

1.399 Ft

10.001 - 50.000 Ft között

1.599 Ft *

50.001 - 100.000 Ft között

1.999 Ft *

100.001 - 160.000 Ft között

2.799 Ft *

160.001 - 290.000 Ft között

5.045 Ft *

290.001 - 435.000 Ft között

7.251 Ft ** 5 kg-nál nehezebb csomag esetén további 400 forint szállítási díj kerül felszámításra, melytől néhány esetben eltekinthetünk. Második nagy méretű árucikktől (ház, monitor, konfiguráió, TV, szünetmentes tápegység, szék, asztal, kormány, 200 méternél hosszabb kábelek, stb) a szállítási díj termékenként plusz 700 forint.
Az adott termékekre vonatkozó pontos szállítási díjak a kosárban láthatóak.

Konfiguráció esetén a kiszállítási díj gépenként előreutalás esetén bruttó 3.999 Ft, utánvétel esetén 4.999 Ft.

Minden csomagot GLS futárszolgálattal és értékbiztosítással küldünk. Egy csomag maximális méretére vonatkozó adatok: max övméret 3 méter (maximum 1.75 méter hosszúság). Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság. Ha a rendelésben szereplő termékek nem férnek bele egy csomagba, akkor a szállítás részleteit egyeztetjük az Ügyféllel.Elállás

Az itt írtak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre (továbbiakban Fogyasztó) vonatkoznak. Ezzel a jogával a Fogyasztó csak akkor élhet, ha a termék sértetlen és minden a termékhez tartozó kiegészítőt is hiánytalanul visszaszolgáltat. Elállási szándékáról a Fogyasztó köteles tizennégy naptári napon belül írásban vagy személyesen értesíteni a MagiComp Plusz Kft-t. Ezt követően a MagiComp Plusz Kft. tizennégy naptári napon belül visszaadja annak ellenértékét a Fogyasztónak.
A MagiComp Plusz Kft az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését követelheti. Az Ügyfelet egyéb költségek nem terhelik.
A termék üzletünkbe visszaszállításáról minden esetben a Fogyasztónak szükséges gondoskodni. MagiComp Plusz Kft.-nek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni.
A Fogyasztó köteles megtéríteni a MagiComp Plusz Kft ésszerű költségeit, ha a teljesítés megkezdését követően gyakorolja a felmondási jogát.
Az értékesítés utáni ügyfélszolgálataink elérhetőségei jobb oldalon az Elérhetőségek menüpont alatt található.
A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódex nem áll rendelkezésre. Ennek ellenére kereskedők lévén a tisztességes kereskedelmi gyakorlat evidens a vállalkozásunknak.
Weboldalunk használatakor illetve bármilyen számítógépes felhasználáskor az alábbi műszaki védelmi intézkedéseket javasoljuk:
- rendszeresen frissített jogtiszta operációs rendszer (lehetőleg Windows 7 vagy frissebb)
- rendszeresen frissített viruskereső
- rendszeresen frissített kémprogramírtó és tűzfal
- hivatalos forrásból származó szoftverek használata


Elállás esetén a Fogyasztó az Elállási nyilatkozat linken található mintát is használhatja.


A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek
A Fogyasztó nem gyakorolhatja elállási vagy felmondási jogát az alábbi, a vállalkozás által eladott termékek vagy nyújtott szolgáltatások tekintetében:
a) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 14 napos elállási határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a vállalkozás elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen az Ügyfél személyére szabtak;
d) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
e) olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a Fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel az Ügyfelet sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;
f) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a Fogyasztó a csomagolást felbontotta;
i) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a Fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.


Szerzői jog

A www.magicomp.hu oldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, formai és technikai megjelenés illetve különösen a cég emblémája a MagiComp Plusz Kft kizárólagos tulajdona. Ezek részben vagy egészben történő felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után. A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak. A www.magicomp.hu oldalra való hivatkozás során tilos olyan linket elhelyezni, mely egy másik oldal részeként jeleníti azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.


Panaszkezelési mód

Kérjük panasz esetén írjon emailt a panasz részleteivel emailcímünkre. Panaszát jelezheti személyesen hétköznap 12-17 között a 1054 Budapest Bajcsy-Zs. út 60. alatt lévő üzletünkben is. A panasz kivizsgálása utána a lehető leghamarabb igyekszünk rendezni az adott esetet.

Fogyasztó panaszával a következő hivatalokhoz fordulhat:

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testülete
1016 Budapest Krisztina krt. 99.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.

Fogyasztó lakóhelye szerinti járási hivatal.
A járási hivatalok elérhetőségei megtalálhatók a https://jarasinfo.gov.hu/ honlapon.Üzleteinkben bankkártyával is fizethet.
KOSÁR:

0 tétel,
0 Ft értékben

RENDELÉS


Árukereső.hu


Minden jog fenntartva © 2001-2020 MagiComp Plusz Kft.

Jooble
Hegesztőgép javítás